Och när man (läs jag) tror att planen är vattentät…

…blir det aldrig som jag tänkt mig.

Vid kvällsmaten tittade familjen så konstigt på mig när jag helt plötsligt befallde dem att lägga sig på rygg under bordet. Vad är det för konstigt med en sådan sak, jag bara undrar?

I alla fall blev resultatet inte alls den intressanta diskussion som jag hade förväntat mig. Nej, barnen tyckte det var värsta äventyret. Maken kände sig lite lat och satt lugnt kvar på sin stol. Hmpf, det var säkert han som var skyldig till lapparna under bordet vid hans plats! Åter till barnen. Jodå, de såg lapparna. Reaktionen var ett litet ”Men oj, de där har visst jag satt dit!” från Wille. Sedan hjälptes de självmant åt att plocka bort dem.

Wille hävdar att han inte gjort likadant under skolbänken i skolan. Och att han inte klistrar fast några falukorvsbitar under bordet i matsalen heller. Hoppas, hoppas att det stämmer. Och att jag inte gav honom några idéer om hur man gör sig av med oönskad mat. 🙄 Fast det är klart – oliver fastnar nog inte så bra. Det är typ det han inte gillar.

Författare: Viktoria

Fotonörd, helst barfota, godisgris, boknörd, vårdadministratör, mamma, morgontrött, sjunger gärna (men hur bra är en annan fråga), fru...

En tanke på “Och när man (läs jag) tror att planen är vattentät…”

  1. Läste planeten och inte planen. Det blev så mycket mer filosofiskt… Hela konversationen ni hade under bordet var förresten rätt filosofisk =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s