Bekännelser

Okej, eftersom jag är en latmask har jag fortfarande inte lyckats ta någon bild av mig och jackan. Det kommer, det kommer.

Utöver det kan jag berätta att förskolan ringde till maken igår. Mårran hade stått på en pall vid handfatet, ramlat och slagit hakan i handfatet så hon bet ett stort jack under tungan. Kaos på förskolan! Maken ringdes dit och fick med sig en väldigt ledsen Mårra hem. För säkerhets skull ringde han vårdcentralen, men som vi trodde var det lugnt så länge det inte började blöda om och om igen eller blev infekterat.

Hon hade precis hur ont som helst igår. Idag har hon och jag varit hemma. Dels för att natten varit lite orolig och dels för att det är bra att kunna äta när man är på förskolan. Vid inspektion såg tungan lite svullen ut undertill och en sårskorpa syntes på morgonen. Nu på kvällen var det liiite svullet och knappt något märke alls. Häftigt vad det läker fort!

Nu ska jag se om jag kan hitta sängen… *trött*

Författare: Viktoria

Fotonörd, helst barfota, godisgris, boknörd, vårdadministratör, mamma, morgontrött, sjunger gärna (men hur bra är en annan fråga), fru...

En tanke på “Bekännelser”

  1. BArns läkkött är fasen helt otroligt. Synd bara att det inte håller i sig. Då Bobben kan få ett sår, som läkt på några timmar så kan jag gå runt med ett kuddmärke i ansiktet en hel dag. Det finns ingen rättvisa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s