Minikjol

Förra veckan råkade jag gå bakom en tjej med minikjol. Kjolen var nog det minigaste jag någonsin sett när jag tänker efter. Under kjolen hade hon strumpbyxor, sådana där som är lite mer modell kalasbyxor (sådana man hade som liten) – fast släta och inte ribbade då. Svarta.

Kjolen var som sagt gissningsvis den kortaste jag någonsin sett. Den var till och med så kort att ena skinkan stack ut! Och DET fick mig att bli jättekonfunderad. Anledningen till att jag ens upptäckte det hela var att sådana där släta strumpbyxor har en tendens att vara lite tunnare där de är mer uttöjda – om ni förstår hur jag menar – och på den utstickande skinkan var de just det vilket gjorde att huden lös igenom. Japp, jag tror tjejen hade string.

Så kom då nästa dilemma. Vill man att en okänd människa knackar en på axeln och säger ”Du, jag tror din ena skinka sticker ut nedanför kjolen…”

Det funderade jag på en stund. En ganska lång stund. Utan att komma fram till om jag skulle vilja veta eller inte. Så det slutade med att tjejen försvann med sin skinka. Själv gick jag hem. Och jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för om jag vill veta om min skinka sticker ut eller inte. Lovar att rapportera när jag vet.

Författare: Viktoria

Fotonörd, helst barfota, godisgris, boknörd, vårdadministratör, mamma, morgontrött, sjunger gärna (men hur bra är en annan fråga), fru...

8 reaktioner till “Minikjol”

 1. Ja vet att ja vill inte att nån okänd säger till mig, men o andra sidan tror ja inte min rumpa skulle sticka ut. Längesen ja hade så kort kjol 🙂

  1. Mmmm, måste säga att jag lutar åt att få leva i lycklig ovisshet OM skinkan skulle sticka ut. Att det sedan är ganska låg risk för det med tanke på att mina klänningar och kjolar är minst knälånga numera, det är en annan femma. 😀

 2. Ahahaha! Det händer mig allt som oftast, att den ena eller båda skinkorna sticker ut under kjolen… Det jobbiga med det är att jag inte använder minikjol.
  / BeeBee med hängrövva

 3. Hahahah.. tror hon VISSTE att det var så och att hon säkert VILLE att det skulle synas. Lite exhibitionist skulle jag gissa… Varför annars ha en SÅ kort kjol?
  Hade varit roligt att se hennes min om du knackade henne på axeln. Du skulle tagit ett kort och publicerat under ”Oklädsamt” på 365foto-bloggen ;-).
  Kram

 4. Hej Viktoria! Samma sak hände mig i Gbg i somras… en tjej i 30-35 årsåldern som gick med sin mycket välklädda pojkvän. Så råkar jag lyften blicken och fastnar med blicken på, hennes rumpa. Hon hade ganska genomskinliga svarta leggings och en ”stor” t-shirt över. Nästan hela rumpan syntes och jag kan väl säga som så att hon nog inte hade valt med den största omsorg på morgonen över de finaste trosorna att ha på sig. Min första instinkt var att knacka henne på axeln, för det hade jag önskat att ngn gjorde med mig men sedan slog det mig, det ska nog vara så! Och sedan gick jag lika fundersam som du hem… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s