Förvirrat

Japp, i dag har det varit mer förvirrat än vanligt. Papper i plastmappar utan tillhörande diktat (parkerade i hållaren för papper som ska skannas ihop med ett diktat) – diktat med små ord som fattades lite här och var – en strejkande skanner (eller ja, hela Comprima strejkade först, sedan enbart vår skanner) – en telefon som glömt till vilken basstation den hörde (smiiidigt att bara it-nissarna har bruksanvisningar till dem, annars hade jag lätt kirrat den biten åt syrrorna) – en stämpelklocka som inte tyckte att vi skulle gå hem.

Men jag lyckades i alla fall köpa världens godaste tomatbröd på lunchen. 3 limpor! OCH – Wille åt utan att gnälla över att det inte var (läskig) Skogaholmslimpa. *jublar* Oftast när jag köper vettigt bröd på konditori gnölar han och vägrar äta. Och som kommentar till att ”mitt” bröd minsann är nyttigare och utan konserveringsmedel brukar jag få höra:

Men, jag tycker OM Skogaholmslimpa, och förresten så VILL jag bli konserverad. Så det så!

Författare: Viktoria

Fotonörd, helst barfota, godisgris, boknörd, vårdadministratör, mamma, morgontrött, sjunger gärna (men hur bra är en annan fråga), fru...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s